Трет состанок на партнерите на проектот

Во периодот од 22- 24.02.2016 година во Македонија се одржа третата транснационална средба на која земаа учество сите седум партнери на проектот, од Македонија, Холандија, Шпанија и Исланд. Состаноците се одржаа во Свети Николе, во Средното земјоделско училиште “Кочо Рацин“ кое е еден од македонските партнери на проектот, како и во Скопје во канцеларијата на Фондација Агро-Центар за едукација,...
Повеќе

Втор состанок на партнерите на проектот

Од 20 до 24. 10. 2015 во Исланд се одржа вториот состанок на партнерите во рамките на проектот ГринПОП поддржан од Програмата Еразмус + на ЕУ. Домаќин на средбата беше ВМА Партнерската организација на проектот од Исланд. На средбата присуствуваа сите 7 партнери во проектот. Состанокот се одржа во Земјоделскиот Колеџ во местото во Рејкир (Хверегарди) на 50 километри од Рејкјавик. Љубезните...
Повеќе

Прв состанок на партнерите на проектот

Во рамките на проектот ГринПОП поддржан од Програмата Еразмус + на ЕУ, во Скопје, Македонија, се оддржа првиот состанок на сите седум партнери на проектот од Македонија, Холандија, Шпанија и Исланд. Состанокот се одржа во периодот од 19-21.04.2015 година. Ова беше значајна средба на партнерите каде се дискутираше на теми: Меѓусебно запознавање на партнерите заради непречена соработка, Меѓусебно...
Повеќе