Краткорочен настан за обука на обучувачи

Од 07 до 14 Мај 2016 година во Ваљадолид, Шпанија се одржа обука на обучувачи наменета за сите партнери во ГринПОП проектот. Дванаесет претставници од средните земјоделски училишта “Браќа Миладиновци“ од Скопје и “Кочо Рацин“ од Свети Николе, Балкан Биоцерт од Скопје и Фондацијата АЦЕ беа обучувани за методологии и техники за успешно имплементирање на обуки во органското земјоделско...
Повеќе