Втор состанок на партнерите на проектот

Од 20 до 24. 10. 2015 во Исланд се одржа вториот состанок на партнерите во рамките на проектот ГринПОП поддржан од Програмата Еразмус + на ЕУ. Домаќин на средбата беше ВМА Партнерската организација на проектот од Исланд. На средбата присуствуваа сите 7 партнери во проектот. Состанокот се одржа во Земјоделскиот Колеџ во местото во Рејкир (Хверегарди) на 50 километри од Рејкјавик. Љубезните...
Повеќе