Прв состанок на партнерите на проектот

Во рамките на проектот ГринПОП поддржан од Програмата Еразмус + на ЕУ, во Скопје, Македонија, се оддржа првиот состанок на сите седум партнери на проектот од Македонија, Холандија, Шпанија и Исланд. Состанокот се одржа во периодот од 19-21.04.2015 година. Ова беше значајна средба на партнерите каде се дискутираше на теми: Меѓусебно запознавање на партнерите заради непречена соработка, Меѓусебно...
Повеќе